ashtanga yoga workshop 16-17 april 2016

Jeg kommer tilbake til Vågå for å holde kurs og har vært så heldig å få storsalen på Lunde Gård som lokale. Dette gleder jeg meg enormt til!

Kurset går over to dager og fokuserer på to av grunnpilarene i Ashtanga yoga systemet: bandha og pust. Hvilken rolle spiller de i en yoga praksis? Hvorfor er de så sentrale i øvelsene?

 

program

Lørdag 16. april:

10.00-12.00: Introduksjon til Ashtanga yoga. Ledet klasse med fokus på pust. Starter og avslutter timen med enkle pusteøvelser.

12.00-16.00: Lunsj / tur for de som vil lufte seg. Ta med lunsj så nyter vi den sammen, enten i Lundes lokaler eller ute på tur. Kaffe, te og sunt snacks er inkludert i prisen.

16.00-18.00: Workshop med fokus på bandha - låsen. Hva er det, hvorfor er den viktig og hvordan brukes den? Vi utforsker låsen i solhilsen, stående og sittende stillinger.

 

Søndag 17.april:

10.00-12.00: Ledet klasse. Bandha og pust flettes sammen i den tradisjonelle Ashtanga sekvensen. Vi tar også en titt på vinyasa og ser på ulike varianter av denne. 

12.00-15.00: Lunsj / tur for de som vil lufte seg. Ta med medbrakt lunsj. Kaffe, te og sunt snacks er inkludert.

15.00-17.00: Vi avslutter helgen med en "myk" yoga økt. Ashtanga blir ofte omtalt som en meget fysisk og "hard" yoga praksis. Vi ser på det myke aspektet ved Ashtanga, og avslutter med rolig yin yoga samt pusteøvelser.

 

Om Ashtanga Yoga

 

nivå

Kurset passer for nybegynnere såvel som de som har kjennskap til yoga fra før. Øvelsene tilpasses deltagernes nivå.

 

pris, påmelding og utstyr

Pris: kr 1200 (inkluderer kaffe og te i lunsjpausen samt sunt snacks)

Påmelding: hello@katinkaremoe.com

Utstyr: yogamatte og teppe/pledd. Ta også med turutstyr e.g. klær, termos, sitteunderlag etc. slik at vi kan gå direkte fra Lunde i lunsj pausen.

Betingelser ved avbestilling

 

Annen informasjon

Programmet er lagt opp slik at vi får tid til å gå en tur i Vågås fagre omegn begge dagene. Skulle det vise seg at værgudene ikke er med oss er det mulig det blir endringer på tidspunktet for ettermiddagsøktene.

Sted: Lunde Gård, Skogbygdsvegen 199, 2680 Vågå

Kontakt meg gjerne hvis du lurer på noe.

 

velkommen!